Good Will Biker

Hankkeen esittely

Vastaavaa ei ole ennen tehty.

Good Will Biker / Iron Butt

Hyväntekeväisyyshanke rakentuu 21:n virallisen Iron Butt -kestävyysajotestin ympärille. Kaikki testit suorittaa Toni Hynynen. Haaste starttasi Suomesta keväällä 2017 ja päättyy syksyllä 2017. Puolen vuoden aikana matkaa kertyy huikeat 130.000 kilometriä!

Lisätietoa ajosuorituksista

Guinness World Records

Hankkeen ja tavoitteiden toteutumiseksi moottoripyöräilijä Toni Hynynen on valmis laittamaan itsensä, kroppansa ja henkisen kapasiteettinsa likoon 100 %:sti. Tavoitteena on rikkoa Iron Butt "rautaperseajon" Guinnessin ennätys!


Rahoitus

Hanke rahoitetaan pääosin sponsorirahoituksella ja hankkeen toteuttamista tukevilla yhteistyömalleilla. Myös yrittäjä Hynysen yritykset ovat osallistuneet projektin rahoitukseen. Kumppanihaun kautta mahdollistetaan hankkeen toteutuminen sekä koulukiusattujen nuorten avunsaanti.

Toni

Toni Hynynen on vantaalainen yrittäjä, intohimoinen moottoripyöräilijä, urheiluhullu, reissumies – myös koulukiusattu. Itse kiusaamisen traumoista mm. nyrkkeilyharrastuksen avulla selvinnyt mies pääsee hankkeen kautta auttamaan koulukiusattuja nuoria.

Seuraa ajosuorituksien etenemistä

Suoritetut ajosuoritukset

  • SS1000
  • SS2000
  • SS3000
  • SS5000
  • SS2000K
  • SS1600K
  • BB2500K
  • BB1500Gold
  • SS 3000 Baltic

Seuraa Tonin liikettä Spotin kautta

Arvokasta työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin hyväksi.

Avustuskohteet

Koulukiusauksen aiheuttamat traumat ja ongelmat ovat usein elämänmittaisia. Hankkeella kerätään varoja kiusattujen lasten ja nuorten jatkohoitoon sekä mielenlaatua ja itsetuntoa parantavaan harrastustoimintaan. Valitut avustuskohteet tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.


Väkevä Boxing Team

Väkevä Boxing Team ry tarjoaa lapsille ja nuorille toiminnallista ja henkistä ohjausta entisen kilpanyrkkeilijän ja nykyisen nuorten valmentajan Janne Mattilan johdolla. Itsekin koulukiusattu mies kiertää aktiivisesti puhumassa koulukiusaamisesta.

Lue lisää seuran omilta sivuilta
Setlementtiliitto

Kansainvälisesti toimiva liitto tukee nuoria monin eri tavoin. Varat suunnataan yhteistyökumppaneiden edustamalle paikallisyhdistykselle kyseisessä maassa.

Lue lisää Suomen Setlementtiliiton sivuilta